30. kesäkuuta 2009

Hääkortti

Seuraavana ristipistotyönä valmistui hääkortti.
Malli jostain 80-luvun lopun Suuri Käsityö -lehdestä.

8. kesäkuuta 2009

Ristipistoja syntyy kuin sieniä sateella

Seuraavaksi valmistui ristipistolehtien mukana tullut ankka Witzy. Muokkasin vähän mallia, sillä oikeasti kyseessä oli joulukortti ja ankalla kädessä joulukoriste. Nyt se on vain tavallinen ankka. Mitäköhän näillä kaikilla ristipistotöillä sitte tekisi?

4. kesäkuuta 2009

Seuraava ristipistotyö

Koska mulla ei ole ompelukonetta käytössä niin olen keskittynyt näiden ristipistotöiden tekemiseen.

3. kesäkuuta 2009

Huovutettu kettu

Tässä huovutettu kettu, jonka olen unohtanut sivuille päivittää. Kettu on tehty jo joulukuussa miehen toivomuksesta. Magneetti siitä alunperin piti tulla, mutta siitä tuli valitettavasti niin iso ettei sillä oikeasti ole mitään käyttöä. Tehty neulahuovuttamalla ja lopuksi huovutettu myös vedellä.

Ensimmäinen ristipistotyöni

Äiti sai lahjaksi valtavan kasan ristipistolehtiä, joissa oli myös mukana valmiita tarvikepakkauksia. Tässä ensimmäinen tuotos joka on samalla aivan ensimmäinen ristipistotyöni. Toinen onkin sitte jo aluillaan :)

1. kesäkuuta 2009

Kodinsisustusta

Uuteen kotiin tarvittiin olohuoneeseen sohvatyynyjä ja makuuhuoneeseen koristetyynyjä. Tässä tulokset. Jospa sitä vielä joskus jaksaisi tehdä sellaiset päälliset, joissa olisi myös vetoketjut. Sitä päivää odotellessa.


Pirttikaluston tuunaus

Muutama kuukausi sitten ryhdyimme projektiin " Tuunaa pirttikalusto". Valmista tuli melko nopeasti, mutta päivitykset ovat vaan unohtuneet. Väri vaihtui vihreästä johonkin, joka ei suoranaisesti ole sama kuin värikartasta voisi kuvitella. Ei se mitään. Me tykätään siitä silti. Oman käden jälki on aina kiva, vaikka se ei ihan odotetun värinen olisikaan :)