17. joulukuuta 2010

Muovikassiostoskassi



Tänään tein version numero 2 muovikassiostoskassista (eli kassista, joka on tehty käyttäen muovikassia kaavana, linkki ohjeeseen löytyy maaliskuisesta postauksestani).

Joka tapauksessa tällä kertaa onnistuin tekemään jokaikisen sauman oikein ensimmäisellä kerralla (toisin kuin viime kerralla, jolloin onnistuin tekemään jokaikisen sauman ainakin kertaalleen väärin). Jälkeenpäin ajateltuna en ymmärrä, miten tämä ensimmäisellä kerralla saattoi olla niin vaikeaa (toim.huom: saattoi johtua siitä, että joitain työvaiheita skipattiin yli ja joitain tehtiin "paremmin"). Tämä kassi menee mitä luultavimmin joululahjaksi. Kunhan vain keksin kenelle. Vielä muutamia joululahjaprojekteja kesken ja sitten arvotaan kuka saa ja mitä :)

  

Ylhäällä olevissa kuvissa kassi on "lepotilassa" ja alhaalla olevissa kuvissa sisällä on tyyny. Kassi siis leviää muovipussimaisesti sivuiltaan. Kassin kangas on ostettu Eurokankaasta ja vuorikangas on mustaa. Ainoa moka, jonka tein oli se, että ostin kangasta mielestäni kahta kassia varten, mutta siitä kankaasta riittikin vain yhtä kassia varten... ja ehkä puolikasta kassia lisäksi. Pitää keksiä jotain muuta tuolle loppupalalle.