24. tammikuuta 2011

Nyt se on täällä! Ihan se ensimmäinen alusta loppuun itsetehty aito virkkaustyö!

Kuten tuolla aiemmin olenkin kertonut, niin virkkaaminen ei ole koskaan kuulunut osaamisalaani. Ainakin kovasti väitän, että edes ala-asteella ei päästy hiirenhäntää pidemmälle. Voi toki olla, että muistini pettää. Jos pettää, niin siinä tapauksessa kysymyksessä on ensimmäinen virkkaustyö aikuisiällä. Muussa tapauksessa kysymyksessä on ihkaensimmäinen minun käsissäni valmistunut virkkaustyö. Joka tapauksessa, tässä se nyt on. Tattadaa! Saanko esitellä, virkattu pussukka!  





















Lanka löytyi äidin lankavaraston ylijäämistä ja koukkuakin sain lainata. Kaupan päälle tuli myös muutama opastus, joita ilman tästäkin työstä olisi luultavasti taas tullut se kummallinen kapeneva kappale, joka lopulta päätyi purettavaksi.

Tämä on taas sarjassamme töitä "Mun siskon kummin kaiman 4-vuotias kissakin osaa tehdä", mutta mä olen niin ylpeä tästä :) ! Sain jotain valmista, virkattuna! Tämä pussi meni tällä kertaa puuhelminauhan säilytyspussiksi. Tosin tuo sininen silkkinauha meni vaihtoon heti kuvien ottamisen jälkeen. Huomasin, että sehän iloisesti värjää valkoista siniseksi, joten pussi meni pesuun ja etsin sille uuden nauhan, kun se kuivuu (ja ehdin kaupoille).

Nyt onkin jo ajatuksen tasolla seuraava virkkaustyö ja panokset kovenee!