24. maaliskuuta 2016

Ketut ja mäyräkoira PaaPii Designin Tee-Se-Itse-paketeista

Kävin joulun alla Kokkolassa PaaPii Designin työhuoneella tekemässä Löytölauantaissa löytäjä. Mukaan tarttui kasa kankaita ja Tee-Se-Itse-paketti kettujen tekoon. Lisäksi tytär sai kummeiltaan joululahjaksi PaaPiin TSI-koiran, joten kantotakin saatuani valmiiksi aloin ommella pehmoleluja. Ketut oli kakkoslaatuinen poisto ja kangas oli selkeästi ohuempaa kuin mäyriksessä. Molemmat oli helppoja ommella, mutta muutama aika tiukka mutka niihin tuli, joten kääntäminen oli paikoittain haastavaa, että sai ketun korvat ja mäyriksen hännän kuntoon. Hiukan leveämmät kohdat olisi ollut plussaa. 

Ompelukoneen käyttötaitoinen säästää paljon, kun ostaa nämä TSI-setteinä. Ja ei ole vaikeaa ollenkaan (hyvät ohjeet mukana!). Sisälle laitoin huovutusvillavarastoistani kasan villaa, koska näyttää pahasti siltä, että en ole aikoihin keksinyt niille mitään käyttötarkoitusta. No, näihin villaa kului ihan kivasti. Ja vielä jäi iso muovilaatikollinen...

Vielä tekisi mieli ommella PaaPiin bambi ... tai sitten keltainen mäyris tuolle turkoosille kaveriksi. Ehkä ensi Kokkolan reissulta tarttuu mukaan lisää TSI-settejä.