17. heinäkuuta 2014

Koiran kylpytakki

Tämä koiran kylpytakki valmistui jo juhannuksena, mutta vasta tänään uimareissun jälkeen muistin ottaa siitä kunnon kuvat. Perheessämme asustelee siis koira, joka tykkää vedessä läiskimisestä, mutta paksun karvapeitteensä vuoksi kuivuu todella hitaasti. Turkki olisi kuitenkin hyvä saada mahdollisimman nopeasti kuivaksi, sillä märkä turkki hautoo myös koiran ihoa. 

Tein siis kylpyviitan, jonka voi heittää koiralle niskaan normaalin kuivaamisen jälkeen. On muuten todella näppärä ja koirakaan ei erityisesti sen käyttöä protestoi! Kylpyviitta on tehty sadeviitan kaavoilla eli koiran sadeviitasta piirtelin summittain kaavat ja materiaalina käytin vanhaa kylpytakkia. Kylpytakin vyöhön ompelin tarranauhat, joten viitta kulkee koiran mahan alta ja kiinnittyy näillä tarroilla selän päälle. Taskutkin tuli käyttöön :)

Rukalla on vastaavanlainen kylpytakki myynnissä koirille ja tämän kokoisen koiran malli maksaa n. 30 €. Tämän hinnaksi tuli kanttinauhan hinta eli noin 5 euroa, koska kaikki muu löytyi valmiina. Ei paha.