28. tammikuuta 2016

Vauvan kietaisuneule

Tämän kietaisuneulejakun piti valmistua jo ennen joulua. No, joulu se on tänäkin vuonna, joten kuka näitä laskee. Tein kokoa 74 ja tässä on vielä kivasti kasvunvaraa hihoissa. Ohje on Novitan ja lankana tummanliila Nordic Wool (200g).

Ketun kuva on tehty jälkikäteen "ristipistoin" neuleen päälle. Löysin Youtubesta ohjeen neuleen kuviointitekniikkaan (How to dublicate stitch) ja alkuperäinen idea ja malli ketusta lähti Pinterestin kautta löytämästäni linkistä (Foxy dublicate stitch pattern). Ristipistoammattilaiset (onkohan sellaisia?) näkevät varmaan painajaisia tuosta minun tekeleestäni, ei ehkä menny ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti ja onnistuin myös päättelemään osan langoista niin huonosti, että jouduin paikkailemaan irtoilevia pistoja. Lopputulos on kuitenkin oikein kiva, myös takapuolelta ihan siedettävä.  Ja ei taida tulla toista ihan samanlaista vastaan. 

Tämä oli muuten ihan ensimmäinen neulepaitatekeleeni. Just sopivan kokoisia projekteja nämä vauvan neuleet. Valitettavasti ne lapsetkin kasvaa hurjaa vauhtia, joten projektitkin sitten sen mukana jatkossa.

P.S. What does the fox say? :)